Η συμπλήρωση των δηλώσεων είναι απλή, όσοι όμως συναντήσουν δυσκολίες,μπορούν να ζητήσουν τη βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού του Γραφείου Κτηματογράφησης. Επιπλέον, στο Γραφείο Κτηματογράφησης θα διατίθενται οδηγίες αλλά και συμπληρωμένα υποδείγματα, καθώς επίσης και κατάλογος στον οποίο θα περιλαμβάνονται τα έγγραφα που υποβάλλονται μαζί με τη δήλωση.

Στα Γραφεία Ενημέρωσης Αποκορώνου, Σφακίων, Καντάνου- Σελίνου, Πλατανιά, Κισσάμου και Αθηνών υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησης κοινού για οποιαδήποτε απορία. Έτσι θα ενημερωθείτε έγκαιρα και υπεύθυνα, χωρίς να είστε υποχρεωμένοι να μεταβείτε στο κεντρικό Γραφείο Κτηματογράφησης.

Πριν την υποβολή ερωτήματος,ανατρέξτε στην ενότητα Συχνές Ερωτήσεις, όπου μπορείτε να δείτε τις απαντήσεις σε ήδη υποβληθέντα ερωτήματα πολιτών.

Επιπρόσθετα των προαναφερθέντων, μπορείτε να υποβάλλετε οποιοδήποτε ερώτημα σχετικά με τη διαδικασία υποβολής δήλωσης με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • Μέσω των τηλεφώνων 8011010275 (για κατοίκους εσωτερικού) & 2821821824 (για κάτοικους εξωτερικού)
  • Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.